Servicii Catering

Servicii catering de calitate!

Fie că este vorba de un eveniment business, o nuntă, botez, un praznic sau inmormântare, oferim servicii de catering constând în meniuri gustoase, proaspete, care vor lăsa o impresie placută invitaților.

Catering Group Servicii Catering
Pachete Comemorari

Pachete Comemorari

Pachete praznice

Livrăm pachete pentru praznice în orice zonă din Județul Bacău. Avem o ofertă de pachete potrivite fiecărui tip de parastas: de frupt sau de post, cu carne de pui, de porc sau pește. La cerere asigurăm și colaci, bere, suc sau fructe.

Vezi meniurile

Meniuri Comemorari

Meniuri praznice - înmormântări

Venim în întâmpinarea familiilor îndurerate cu diverse meniuri de frupt sau de post livrate și servite în locațiile dorite din Județul Bacău. Asigurăm vesela, tacâmuri, pahare și ospătari pentru servire.

Vezi meniurile
Meniuri Comemorari
Meniuri Nunta/Botez

Meniuri Nunta/Botez

Meniuri nuntă sau botez

Ziua nunții sau botezului sunt unele dintre cele mai importante zile din viața oricărui cuplu. Suntem pregătiți să îți oferim cele mai cele mai interesante si gustoase meniuri.

Vezi meniurile

Evenimente corporate

Cel mai important pentru noi este ca dumneavoastră și invitații dumneavoastră să vă simțiți confortabil și să aveți satisfactia lucrului bine facut.

Rolul nostru este să vă lăsăm să vă concentrați atenția pe activitățile cu adevărat importante pentru dumneavoastră, în timp ce pregătirea evenimentului să o lăsați în grija noastră.

Vezi meniurile
Evenimente corporate
Plănuieste-ti evenimentul alături de noi!