Prepararea sarmalelor este un adevarat ritual în fiecare casă și fiecare bucătar are propriile secrete. Bineînteles că avem și noi secretul nostru. Abia asteptăm să îl descoperiți!
Sărmaluțele reprezintă deliciul nelipsit de la ocaziile speciale și nu numai. Puțini sunt cei care ar refuza o porție de sarmale aburinde, cu smântână și mămăliguță lângă.
Sarmalute traditionale moldovenesti, realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate, cu carne de porc sau de vita, gatite dupa reteta traditionala si fierte domol la cuptor, in oala de lut.
Sarmalute moldovenesti
150 lei/platou
Platoul contine 32 de sarmalute moldovenesti delicioase, cu carne de porc, insotite de culubete de mamaliguta, ardei iute si presarate cu kaizer rumenit la tigaie. Platoul cantareste 2,6 kg.
Sarmalute de post
150 lei/platou
Platoul contine 32 de sarmalute gusoase de post, cubulete de mamaliguta, ciuperci la ceaun si ardei iute. Platoul cantareste 3,2 kg.